El Tulipán en de Rijksuniversiteit Groningen starten een samenwerkingsproject

Afgelopen donderdag 24 augustus hielden, de Lerarenopleiding Spaans als Vreemde Taal (Programa de Formación PEE) van El Tulipán Perú en de Rijksuniversiteit Groningen, één van de meest prestigieuze universiteiten van Europa, hun eerste virtuele bijeenkomst ter lancering van een waardevol samenwerkingsproject op afstand.

Het project bestaat uit studenten van de PEE Lerarenopleiding Spaans als Vreemde Taal die virtuele sessies leiden die bijdragen aan de ontwikkeling van de interculturele communicatieve competentie in het Spaans van studenten die vakken in deze taal volgen aan de Rijksuniversiteit Groningen, een universiteit uit de Top 100 van de Times Higher Education World University Rankings 2023.

Dit is een geweldige kans voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, niet alleen voor de Groningse studenten, maar ook voor de 22 studenten van het PEE Lerarenopleiding Spaans als Vreemde Taal die aan het project zullen deelnemen, aangezien zij hun onderwijsvaardigheden in een internationale omgeving zullen kunnen vergroten. “Het ontwerp van het project biedt ruimte voor reflectie op de onderwijsstage, wat mogelijk is dankzij het monitoren en de feedback die onze leraren in opleiding zullen krijgen van zeer ervaren leraren Spaans, wat alle docenten Spaans van de Rijksuniversiteit Groningen zijn. We zijn erg enthousiast over deze geweldige uitdaging die we zijn aangegaan”, zegt Rosa Chiclayo, academisch coördinator bij El Tulipán Peru.

1 reactie op “El Tulipán en de Rijksuniversiteit Groningen starten een samenwerkingsproject”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
×

 

¡Bienvenido!

Ponte en contactar con nosotros a través de WhatsApp ¡Clic en el ícono!

×