´Día Cultural, NTC El Tulipán

NTC El Tulipán organiseerde een cultuurdag over “Bij mij thuis”

NTC El Tulipán, een school voor Nederlands taalonderwijs voor kinderen, organiseerde een cultuurdag met als thema “Bij mij thuis”. Dit evenement vond plaats in het gebouw van de Asociación Cultural El Tulipán waaraan zowel ouders als kinderen deelnamen.

Het doel van deze Cultuurdag was het bevorderen van de interesse in het lezen en het voorlezen van boeken thuis. De Kinderboekenweek, een traditie in Nederland ter stimulering van het leesplezier van kinderen, was dit jaar van 4 tot 15 oktober.

Bovendien hadden de aanwezigen de mogelijkheid om te genieten van een boekenmarkt, waar kinderboeken voor slechts één sol werden aangeboden. Er waren ook verschillende activiteiten om de creativiteit en verbeelding van de deelnemers te stimuleren.

Één van de meest opvallende activiteiten tijdens de Cultuurdag was dat elk kind zijn of haar favoriete Nederlandse boek had meegebracht en dit deelde met de groep. Deze activiteit bood een waardevolle kans voor de kinderen om hun favoriete boek met anderen te delen en zo hun band met literatuur te versterken.

NTC El Tulipán is er trots op onderwijs en cultuur binnen de Nederlandse gemeenschap in Lima te bevorderen. Dit evenement, genaamd “Bij mij thuis”, is een duidelijk voorbeeld van toewijding aan de bevordering van de Nederlandse taal en de culturele verrijking bij de leerlingen en hun gezinnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
×

¡Bienvenidos!

¿Quieres saber más? ¡WhatsAppea con nosotros! Haz clic en el ícono.

×