Leer hoe je je kunt certificeren om Spaanse les te kunnen geven in de VS

Wil je graag leraar Spaans worden in de Verenigde Staten? Als dat zo is, is het belangrijk dat je weet hoe je een certificaat kunt krijgen om deze taal in dat land te onderwijzen.

De vraag naar leraren Spaans in de Verenigde Staten is groot, echter zijn er maar weinig gekwalificeerde mensen voor deze baan. Daarom kan het behalen van een diploma om Spaanse les te geven de deur openen naar veel kansen op de arbeidsmarkt.

Het certificeringsproces voor het geven van Spaans op Amerikaanse scholen verschilt per staat. In onze video Andrea Halverson, een ervaren docent Spaans in de Verenigde Staten en docent van bij onze lerarenopleiding Spaans als vreemde taal, legt in detail uit wat de vereisten zijn om deze certificering te behalen in de staat Florida, één van de staten met de meeste Spaanse invloeden.

Hoewel niet alle scholen in eerste instantie gecertificeerde docenten vereisen, kan het beschikken over een diploma erg nuttig zijn voor zowel de school als de kandidaat.

Voor de school geeft de certificering aan dat de kandidaat over de noodzakelijke vaardigheden en kennis beschikt om effectief Spaans te onderwijzen. Voor de kandidaat kan een diploma de kans op een baan en een hoger salaris vergroten.

Als je geïnteresseerd bent in het geven van Spaanse les in de Verenigde Staten, nodigen we je uit om onze video te bekijken om meer te leren over de vereisten voor certificering.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
×

¡Bienvenidos!

¿Quieres saber más? ¡WhatsAppea con nosotros! Haz clic en el ícono.

×