Evento en Universidad Ricardo Palma

Speciale genodigden op de XVII Global Trade Fair

Onze directeur, Dick Blom, nam als speciale genodigde deel aan de XVII Global Trade Fair, een evenement georganiseerd door de Escuela de Administración de Negocios Globales (EPANG) van de Universiteit Ricardo Palma in Lima. Het evenement vond woensdag 22 november op het plein van de universiteit plaats en bracht studenten van de Faculteit Economische en Bedrijfswetenschappen van genoemde onderwijsinstelling samen.

De beurs, die deel uitmaakt van activiteiten georganiseerd door studenten, stimuleert culturele uitwisseling via diverse artistieke uitingen, waaronder dansen, gastronomie en andere significante culturele elementen. De beurs onderscheidde zich vooral door de nadruk te leggen op de handelsrelaties van Peru met verschillende landen, met als focus het bevorderen van culturele uitwisseling en het waarderen van diversiteit.

Als genodigde uitte Dick zijn enthousiasme en dankbaarheid aan het onderwijzend personeel, de studenten en het administratief personeel van EPANG, en in het bijzonder aan de verantwoordelijken voor de stand van Nederland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
×

¡Bienvenidos!

¿Quieres saber más? ¡WhatsAppea con nosotros! Haz clic en el ícono.

×