Verkiezingsavond onderwerp van de tweede ¡Ned-werk! bijeenkomst

In een omgeving vol gesprekken en debatten vond de tweede ¡NED-WERK! bijeenkomst plaats. Dit evenement, dat werd gehouden na de bekendmaking van de resultaten van de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 22 november 2023, bood aan Nederlanders die in Peru wonen de ruimte om te discussiëren overde afloop van de verkiezingen.

Als onderdeel van het evenement werd een exclusief interview getoond met Eelco Keij, Voorzitter van de Stichting Nederlanders Buiten Nederland (SNBN). Keij, als prominente vertegenwoordiger van de SNBN, deelde zijn perspectieven over het belang van actieve deelname van Nederlanders in het buitenland aan het verkiezingsproces.

De tweede ¡NED-WERK! bijeenkomst bood niet alleen een ruimte voor politieke discussie, maar fungeerde ook als een bijeenkomst waar de gemeenschap haar zorgen kon uiten, zich kon verbinden en banden kon versterken.

Sluit je aan bij ons om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en evenementen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
×

¡Bienvenidos!

¿Quieres saber más? ¡WhatsAppea con nosotros! Haz clic en el ícono.

×